pondelok 22. decembra 2014

Denník odvážneho bojka : Rodrick je šéf

Spisovateľ - Jeff Kinney 
Vydavateľstvo - IKAR 
Žáner - Knihy pre násťročných 
Počet strán - 217

Anotácia : Grega Heffleyho sa môžeš spýtať takmer čokoľvek , ale v žiadnom prípade od neho nevyzvedaj , čo robil cez letné prázdniny , lebo na to spomína len veľmi nerád. 
Začína sa nový školský rok a Greg sa zo všetkých síl snaží zabudnúť na posledné tri mesiace , a predovšetkým na JEDNU konkrétnu udalosť .
Nanešťastie , jeho starší brat Rodrick presne vie , čo chcel Greg udržať pod pokrievkou . Ibaže všetky tajomstvá sa raz dostanú na svetlo sveta ........ 

Moje pocity z knihy : Tejto knihe by som dal 4 hviezdičky z 5 ...... Kniha splnila moje veľké očakávania , bola veľmi čtivá , zábavná a akčná .Nemuseli ste sa predierať nudnou omáčkou aby ste prišli k niečomu strhujúcemu pretože tá kniha bola od začiatku až do konca napínavá a akčná , stále sa tam niečo dialo a nemohol som sa od knihy odlepiť . Túto knihu som mal prečítanú za cca 3 hodiny . 

O knihe : Rodrick , Rodrick a stále Rodrick ....... Táto kniha je hlavne o Rodricovi ako chce urobiť Gregovi zo života peklo ...... Všetko to začína na plavárni kde chodil Greg cez leto a v ktorej sa mu vôbec nepáčilo , tak sa Greg každú hodinu plávania zavrel na záchode , obmotal sa toaletným papierom aby mu nebola taka zima a čakal na Rodrica ktorý ho mal prísť vyzdvihnúť , no samozrejme že Rodrick vždy meškal , to sa nepáčilo ich mame a tak aby ich motivovala začala im dávať za spolu strávený čas odmenu v podobe mamkačiek , to boli hračkárske peniaze ktoré si potom u nej mohli zameniť za jeden dolár .... Rodrick to využil , a prisiel na jeden úžasný nápad ako sa stať mamkačkovým milionárom . Ďalej sa v knihe uskutočni mega párty o ktorej rodičia nevedia a radšej by sa ani nemali dozvedieť , pretože sa tam stali veci ktoré by radšej mali zostať utajené . 
Rodrick zasvetí Grega do tajou ako sa zo všetkého uliať , Rowley sa stane drsným a veľa dalších úžasných vecí ktore stoja za prečítanie a keby som Vám ich tu povedal tak by to boli spojlery a knihu by sa Vám neoplatilo čítať 


-Slavči

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára